Skip to main content
Nieuws

Wanderlöss 2021 ziet het levenslicht en de kaartverkoop is gestart

Na een lange lange aanloop in een groen groen heuvelland, kunnen we eindelijk met bijzonder ongepaste trots de eerste editie van Wanderlöss aankondigen. Twee losse dagen, één gedachte, op 2 en 3 oktober aanstaande. Muziek, literatuur en kunst in de mooiste omgeving (sorry Vlieland!) van Nederland, Zuid-Limburg.

De landstreek uit onze jeugd openbaart zich in een festival dat we wanhopig geen festival proberen te noemen. Een popculturele processie klinkt al beter. Wandelend via bands in kloosters naar dichters in boswachterstoelen. Opdat je zult voelen waar je geweest bent!

Het is ronduit een eer om op de verschroeide aarde van het huidige cultuurlandschap dit alsnog te mogen presenteren. Uiteraard binnen de gestelde regels. Dus voor maximaal 750 mensen per dag en op vertoon van een QR code.

Het hoeft geen geheim te zijn dat we dit bedacht hadden als weekender, dus voel je vooral vrij om kaarten voor zowel de zaterdag als de zondag te kopen. “Ik kan mensen niet tegenhouden als ze willen kamperen” zei Mark Rutte. Wie zijn wij om onze minister-president tegen te spreken? Daarom hebben we vast wat mogelijke slaapplekken op een rijtje gezet.

Laat de huidige aandacht voor het leven om de hoek niet vruchteloos blijken. Gulpen-Wittem nodigt je uit voor twee dagen vol favoriete bands, schrijvers en kunstenaars op onverwachte plekken. Neem een kijkje bij het programma of ga meteen voor de tickets!

 

 

Not all those who wander are lost!