Skip to main content

Not all those who wander are lost.

Tolkien

Over Wanderlöss

De landstreek uit onze jeugd openbaart zich in een festival dat we wanhopig geen festival proberen te noemen. Een popculturele processie klinkt al beter. Wandelend via bands in kloosters naar dichters in boswachterstoelen. Opdat je zult voelen waar je geweest bent!

Het is ronduit een eer dat wij op deze manier de culturele parels van het moment met jullie mogen delen in het door ons zo geliefde Zuid-Limburg. Wanderlöss is een weekender die in het teken staat van culturele ontdekkingstochten in de natuur rondom het HX Hoogcruts Klooster in Noorbeek. Een plek waar heden, verleden en toekomst samenkomen. Waar je kunt vertragen en tot de essentie kunt komen van waar het voor jou over mag gaan.

Laat de huidige aandacht voor het leven om de hoek niet vruchteloos blijken.  Wanderlöss nodigt je uit voor drie dagen vol favoriete bands, schrijvers en kunstenaars op onverwachte plekken. Neem een kijkje op Instagram voor de editie van 2021 en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Over het team

Wanderlöss is een team van beroepsliefhebbers uit Zuid-Limburg. We willen onze favoriete muziek brengen naar de velden, de heuvels, de hoeven, de paden en de bossen uit onze jeugd.

Tegelijkertijd willen we de rivieren, de kammen, de korenwolven, de kloosters en de watermolens laten zien aan een nieuw publiek.

Daartoe zijn we een popculturele processie begonnen. De beste bands van het moment op bijzondere locaties. Met langs het pad der verwondering ook veel ruimte voor literatuur en kunst.